icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 oktober 2021

Rottinghuis genomineerd voor Beste Leerbedrijf

Afgelopen donderdag ontvingen wij als Rottinghuis een mooie erkenning van het Alfa College; de oorkonde Alfa’s Goud in de categorie Beste Leerbedrijf. Een erkenning waar we als bedrijf trots op zijn!

Goede aansluiting tussen theorie, praktijk en de ontwikkelingen binnen onze bedrijfstak is essentieel. Daarvoor leveren wij als bedrijf graag een bijdrage aan de lesstof van onze toekomstige timmermannen én -vrouwen. Zoals Alfa College in haar beoordeling stelde; Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf heeft de verkiezing gewonnen van Alfa’s Goud in de categorie Beste Leerbedrijf. Samen met een aantal andere bedrijven hebben zij meegewerkt aan de doorontwikkeling van de opleiding Timmerman 2.0. Daarnaast zijn zij uit hun comfortzone gestapt en hebben ook een bijdrage geleverd aan de vernieuwing van de lessen Nederlands; taal in context.