icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 februari 2022

Transformatie in Appingedam

Het voormalige kantoor van het Centrum Veilig Wonen aan de Buxzijlweg in Appingedam krijgt een nieuwe bestemming. Wij mogen dit kantoorpand (4.000 m2 BVO) transformeren naar een appartementencomplex. Zo krijgt dit pand een tweede leven met 36 appartementen. 

Appingedam Buxzijlweg.jpg
Pand aan de Buxzijlweg Appingedam

Eind januari zijn we gestart met de verbouwing. Het pand wordt intern gestript en opnieuw ingedeeld, waarbij we verschillende wanden, kozijnen en bijkomende voorzieningen verplaatsen en bijplaatsen. Ook plaatsen we badkamers en pantry’s en vernieuwen we plafonds en een deel van de vloerbedekking. Daarbij verzorgt Borg Techniek uit Winschoten de installatietechniek en verzorgt Gerko Afbouw uit Harlingen de afbouw van de ruimtes. We voeren deze werkzaamheden uit in opdracht van Hotel Fivelpoort BV, die de appartementen ook gaat verhuren aan long-stay gasten. We verwachten de transformatie in de zomermaanden gereed te hebben.