icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 juni 2024

Dijkvilla's Meerstad: 70% verkocht

In Meerstad ontwikkeld Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf 21 bijzonder ruime en luxe villa’s aan het Slochterdiep. Dit project, Dijkzicht Meerstad, wordt in twee fases ontwikkeld. Voor de eerste fase met 11 woningen mag de vlag uit, want er is meer dan 70% verkocht!

Start bouw na de zomer

Er worden twee type woningen gerealiseerd; een vrijstaande villa en een halfvrijstaande, of geschakelde, villa. Het worden bijzonder duurzame en comfortabele woningen zowel in materialisatie als qua energieverbruik. Het ontwerp is van AAS Architecten en de heldere moderne lijnen, de houtengevel en de ruime vertrekken in de woning, tot wel 4 meter plafondhoogte, zijn uniek te noemen. Tel daarbij het wijdse uitzicht op dat de woningen bieden, genesteld op de dijk van het Slochterdiep, om tot de slotsom te komen dat dit met recht een unieke plek genoemd mag worden om te wonen. De bouw wordt momenteel voorbereidt door ons projectteam in samenwerking met Bureau Meerstad. De planning is om na de zomer te starten met de nieuwbouw.