icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 september 2022

Ontwikkeling Hooge Hunze

Op maandag 5 september jl. is de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen ontwikkelaar(s) en gemeente Groningen voor de herontwikkeling van het gebied van de voormalige Cornelis-Iveco-locatie aan de Pop Dijkemaweg in Groningen.

RAB I Hooge Hunze ondertekening SOK.jpeg

Nieuwe woonwijk

Een stap in de goede richting van het plan voor een nieuwe woonwijk in het Buurtschap Hooge Hunze met 200 woningen (sociale huur en koop). Dit is project is een samenwerking tussen Woonstichting Wierden en Borgen, Lefier, gemeente Groningen en Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf. Namens deze partijen zetten Richard Lombaerts (gemeente Groningen), Arjan Moes (Rottinghuis) en André Giezen (Wierden & Borgen) hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst. Met de ondertekening is de eerste stap is gezet richting een stedenbouwkundig plan voor Hooge Hunze, waarbij ook de bewoners hun ideeën mogen delen.