icon-arrow-right
HomeConceptenPlusRenoveren

PlusRenoveren

Bij veel woningcorporaties staat de verduurzaming van het woningbestand hoog op de agenda. De energiekosten stijgen sneller dan de huur, er lopen afspraken met de overheid en natuurlijk speelt de verantwoordelijkheid voor het milieu een rol. Maar welke mogelijkheid is er om bestaande woningen efficiënt en doelmatig te verbeteren? Het antwoord van VolkerWessels daarop is PlusRenoveren.

PlusRenoveren1

PlusRenoveren is een full-serviceconcept dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw, met name gericht op woningcorporaties. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud.

 

Met behulp van een stappenplan doorloopt de klant in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces. Zo kom je tot een duurzaam eindresultaat. Binnen zeer korte tijd en tegen een scherp tarief worden de woningen aangepast. De klant bepaalt zelf aan welke eisen de nieuwe woning moet voldoen. Geen belasting voor woningcorporaties en minimale overlast voor de bewoners.

 

Bij de renovatie van een bestaande woning staat bij ons altijd de bewoner centraal. Integraal onderdeel van PlusRenoveren is daarom een communicatieplan, afgestemd op de bewoners en uit te voeren in nauw overleg met de opdrachtgever. PlusRenoveren hanteert een zeer strakke tijdsplanning. Voor bijvoorbeeld een portiekwoning kan de overlast binnen de woning tot 5 werkdagen worden beperkt. Gedurende het proces kunnen de bewoners in hun woning blijven wonen.

 

VolkerWessels ontwikkelt al jaren betaalbare en duurzame bouwoplossingen. Na PlusWonen voor duurzame nieuwbouw is PlusRenoveren voor de verduurzaming van bestaande woningen een logisch vervolg.

+