icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 februari 2018

Agrifac officieel geopend

De assemblagehal van Agrifac in Steenwijk is officieel geopend. Tijdens de opening is een nieuw type spuitmachine gelanceerd en de assemblagehal in gebruik genomen. De bouwwerkzaamheden zijn bijna afgerond. Om de groei van het bedrijf verder uit te breiden is de assemblagehal van circa 9.000 m² vervangen door nieuwbouw ter grootte van ongeveer 14.000 m². Het bouwwerk is gerealiseerd in drie fases, waarbij de huidige fabriek en het kantoor in gebruik zijn gebleven. In iedere fase is een deel van de fabriek gesloopt, waarna vervolgens een grotere hal is gebouwd.  

BREEAM Outstanding

Het bouwproject is gerealiseerd met de certificering BREEAM Outstanding. Met deze BREEAM-certificering is een hoge duurzaamheidsprestatie behaald. Met BREEAM vindt beoordeling plaats in negen categorieën; management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling.

Agrifac

Agrifac produceert landbouwspuiten, zowel getrokken als zelfrijdend. Daarnaast maakt Agrifac ook bietenrooiers. Deze indrukwekkende machines worden over vrijwel de hele wereld verkocht.