icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 april 2015

Bouw huurhuizen gestart in Heerenveen!

De bouw van het eerste huis aan de Stadhouderlaan in Heerenveen is een feit. Vanaf 23 april wordt er iedere werkdag een huis geplaatst volgens de nieuwe bouwstandaard van VolkerWessels 'MorgenWonen.' In totaal bestaat het project uit acht huurhuizen. Dit is de tweede fase van het project in Skoatterwâld in Heerenveen.  In de eerste fase zijn er 20 huurhuizen gerealiseerd, waarvan de meeste huizen inmiddels zijn bewoond.

Met MorgenWonen duurt het wind- en waterdicht bouwen van een huis op locatie maar één dag. Samen met de unieke, snelle realisatie van de installatietechniek en hoogwaardige afwerking zorgt dat voor een spectaculaire verkorting van de bouwduur van elk project. Binnen 2 weken is het huis woonklaar inclusief vloerbedekking, wandafwerking, ingerichte keuken en badkamer.

 

Volgens planning ontvangen de toekomstige huurders van deze huizen medio juni 2015 de sleutel. Heeft u belangstelling voor een huurwoning in Heerenveen? Dan kunt u contact opnemen met Makelaardij Hoekstra uit Leeuwarden via telefoonnummer 058 233 73 33.