icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 januari 2016

Contouren nieuw Hotel Van der Valk - Groningen zichtbaar

Deze week worden de contouren van het nieuwe Hotel Van der Valk - Groningen zichtbaar langs de snelweg A7. Vandaag zijn de werkzaamheden begonnen om het casco van het hotel op te bouwen. De komende maanden wordt het casco steeds verder opgebouwd. 

Aan de A7 ter hoogte van de P&R Hoogkerk realiseren wij een nieuw Hotel Van der Valk. Het gebouw bestaat uit acht bouwlagen. De begane grond is bestemd voor het ontvangst, het restaurant, de keuken en de opslag. De eerste verdieping wordt ingericht met zalen en een grote foyer. De tweede tot en met de zesde verdieping zijn bestemd voor de hotelkamers variërend in grootte. De gemiddelde kamer heeft een oppervlakte van 28 m² en de grootste hotelkamer die zich op de zesde verdieping bevindt, heeft een oppervlakte van circa 52 m². Van de derde tot en met de zesde verdieping is een vide in het hart van het gebouw gesitueerd.

 

De oplevering van dit prachtige hotel vindt ongeveer eind 2016 plaats.