icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 juli 2014

Docenten en werknemers Zernike College rondgeleid op bouwplaats

Op vrijdag 4 juli hebben de docenten en andere werknemers van het Zernike College een rondleiding gehad op de bouwplaats, dit in het kader van een zomersluitingsbijeenkomst van het Zernike College.

Ze konden op de recentelijk afgestorte begane grondvloer (donderdag 3-7-2014) staan en op deze wijze alvast een rondje door de toekomstige school lopen. Ook is er een presentatie gegeven over het meest recente 3D model. Daarnaast heeft onze projectleider in het kort verteld wat de planning is voor de komende 10 weken. 

De planning is dat er in week 29 gestart kan worden met de montage van kolommen en liggers van het prefab beton skelet. Na de bouwvak (week 33) worden het casco, balken, liggers, vloeren en druklagen verder opgebouwd. In week 39 / 40 hopen we het hoogste punt van het gebouw te bereiken, de contouren van het gebouw worden dan goed zichtbaar.