icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 oktober 2015

Groot onderhoud 54 portiekwoningen Accolade Heerenveen gestart!

In opdracht van woningcorporatie Accolade start Rottinghuis met het Groot Onderhoud aan 54 portiekwoningen aan het Burgemeester Kuperusplein en de Bouwe van Ensstraat in Heerenveen. Het betreft een Design en Build opdracht welke is verkregen middels een aanbesteding welke gegund werd op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving.

Het project bestaat uit een woningverbetering waarin we een nieuwe keuken, badkamer en toilet aanbrengen. Daarnaast kunnen bewoners kiezen uit een nieuwe CV installatie en worden er energetische maatregelen genomen om de woningen op Label B te krijgen.

 

Aan de buitenzijde vervangen we bij het ene complex alle draaiende houten delen en bij het andere complex vervangen we de kunststof kozijnen. Ook krijgen de woningen aan de buitenzijde een schilderbeurt en worden de gevels verfraaid middels aluminium kaders i.c.m. isolerende maatregelen. Ook vervangen wij de dakpannen en dakbedekking van de complexen.

 

Rottinghuis is verantwoordelijk voor het hele traject van bewoners infomeren tot en met de oplevering. Het doel is om de complexen nog minimaal 25 jaar verhuurbaar te houden.