icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 oktober 2018

Hotel Grote Markt | WestCord rondgeleid door hun hotel

Op de bouwplaats worden de stappen gestaag en volgens planning genomen. Het team werkt ontspannen en met veel plezier samen aan deze opgave. De controle over het werk is mede te danken aan de virtuele wereld waarin wij al tijden met alle betrokken partijen samenwerken.   Afgelopen week zijn de uitgewerkte 3D-modellen bij elkaar gevoegd zodat er een compleet realistisch beeld ontstaat van de toekomstige Oostwand. De mensen van WestCord Hotels stapten afgelopen week onze virtuele wereld in en liepen voor hun gevoel al echt door hun hotel. Onze mensen zorgen ervoor dat we dat indrukwekkende beeld van een VR-bril gaan waarmaken.

20181019 VR-bril.jpg

HOMIJ | de voorzieningen in de eerste betonwanden

Installaties

HOMIJ is gestart met de voorzieningen in de betonwanden. Deze elektrische voorzieningen worden tussen de wapening gemonteerd zodat, als de wand is gestort, de kabels en leidingen netjes zijn weggewerkt.