icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 maart 2020

Kleine Vaartlaan Veendam | Alle huizen staan!

MorgenWonen in Veendam. Ze staan er allemaal!   Bij het ochtendzonnetje van vanmorgen gaat de bouw aan de Kleine Vaartlaan in Veendam vooralsnog rustig verder. Afgelopen twee weken heeft deze oostkant van de straat een heuse gedaanteverwisseling ondergaan; er staan ineens twaalf complete nieuwe huizen.

12 complete huizen in 12 dagen?

Dit kunnen wij doen omdat het grootste gedeelte van de werkzaamheden al is verricht toen de woningen in de fabriek van MorgenWonen (een woonconcept van VolkerWessels) zijn gemaakt. Zo hoeven we alleen de montage, de afwerking en de fijne afbouw nog uit te voeren.

En de montage van de twaalf casco’s voor Veendam is nu klaar, zodat we nu, met kleine ploegen die individueel van elkaar de werkzaamheden in een woning uitvoeren, de laatste puntjes op de “i” kunnen zetten. Ook zullen de schuurtjes met carports binnenkort nog worden geplaatst en erfafscheidingen worden aangebracht. Als alles voorspoedig blijft verlopen, dragen we de huizen in week 20 over aan de belegger.