icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 juni 2015

Kom jij ons team versterken?

Op dit moment hebben wij een aantal interessante vacatures binnen onze organisatie. Werken bij Rottinghuis betekent werken met plezier, passie en trots bij een ontwikkelende aannemer. We kenmerken ons als een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. Herken je je in één van de onderstaande vacatures en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je sollicitatie uiterlijk 30 juni naar ons toe. Wij zijn benieuwd naar de sollicitaties.

Projectleider

Voor onze (toekomstige) projecten zijn wij op zoek naar een ambitieuze projectleider. Als projectleider heb je een veelzijdige rol binnen Rottinghuis. Je geeft leiding aan het projectteam en bent verantwoordelijk voor een efficiënte en financieel rendabele realisatie van de projecten. Klik hier voor meer informatie over deze ambitieuze functie.

Werkvoorbereider

Voor onze (toekomstige) onderhouds- en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider heb je een spilfunctie op de afdeling onderhoud en maak je onderdeel uit van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie in de voorbereidingsfase van onderhouds- en renovatieprojecten. Klik hier voor de uitgebreide informatie met betrekking tot deze uitdagende functie.

Stagiair calculatie

Wij hebben een stageplaats beschikbaar op onze afdeling calculatie.  Als het aansluit bij je stagedoelen, de wensen en eisen die worden gesteld vanuit je studie, dan vragen wij je te solliciteren. Klik hier voor meer informatie over deze interessante stage.

Bus onderhoud en bouwservice

Stagiair uitvoering aardbevingsschades

Binnen ons bedrijf hebben wij een stageplaats beschikbaar op onze afdeling uitvoering rondom de aardbevingsschades. Als dit aansluit bij je stage-doelen, de wensen en eisen die worden gesteld vanuit je studie, stuur dan je sollicitatie naar ons! Klik hier voor meer informatie over deze boeiende stage.