icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 november 2014

Landelijke WAVE-dag donderdag 27 november

We werken veilig of we werken niet. Op donderdag 27 november 2014 vindt de landelijke WAVE-dag (Wees Alert! Veiligheid Eerst!) plaats bij alle werkmaatschappijen van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling.

De WAVE-dag BVGO maakt onderdeel uit van het WAVE-stappenplan van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling om veiligheidsbewustzijn te vergroten.

Thema: Orde & netheid

Ook Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv organiseert op donderdag 27 november een WAVE-dag. Tijdens deze dag staat het personeel op de bouw en op kantoor stil bij wat zij belangrijk vinden op het gebied van veiligheid en wat er tot nu toe is gebeurd met de WAVE-campagne. Het dagthema is Orde & Netheid. De WAVE-dag sluiten we met elkaar af in het Infoversum in Groningen.