icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 juni 2017

Open dag 25 juni - Watervilla's Friese Meren

Komt u ook kijken op de waterlocatie Friese Meren aan de Marwei te Delfstrahuizen? U wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook vooral voor uw eigen plezier? Dan is Watervilla’s Friese Meren de ultieme keus. U kunt alle types nu bijna gereed van binnen en van buiten bekijken en ervaren hoe prachtig en van hoge kwaliteit de gerealiseerde villa's zijn. Eenmaal op locatie kunt u het unieke karakter van de locatie ervaren:  direct aan het Tjeukemeer.

Sloepen van Aquatec

Jachtwerf Aquatec uit Woudsend, bekend van de merken Antaris, Maril en Makma, is tijdens de open dagen aanwezig om u enkele, speciaal voor dit project en omgeving ontwikkelde, sloepen en tenders te demonstreren. Samen met de luxe sloepen van Aquatec is de beleving van wonen en recreëren een unieke mix van genieten, comfort en plezier.

Locatie open dag

De bouwlocatie is gelegen ter hoogte van de Marwei 49 te Delfstrahuizen. De eerste afslag op de A6 na de afslag Lemmer. Vanuit het midden van het land een klein uurtje rijden. Ter plaatse wordt u begeleid over de bouwlocatie. Aanmelden is noodzakelijk en doet u via deze link. U heeft tevens de mogelijkheid om de sloepen te bekijken en mee te varen.

 

Mocht u liever op een ander moment spreken over de mogelijkheden van een Watervilla dan is dit uiteraard mogelijk op een moment en tijdstip dat het u uitkomt. Neem dan contact op met Kontour Vastgoed via +31(0)513 754 016.

Uitbreiding Fase 2

Vanwege de grote vraag hebben we het aantal villa's in Fase 2 uitgebreid met 5 Watervilla's.  De heiwerkzaamheden van Fase 2 zijn net gestart, de bouw start na de zomervakantie. Eigenaren van een villa in Fase 2 kunnen zomer 2018 van hun Watervilla genieten.

Way of Living van RTL4

Eerder dit jaar is de crew van Way of Living op bezoek geweest bij de Watervilla's Friese Meren.  De herhaling van deze uitzending is te zien op zondag a.s. 25 juni op RTL4 om 15:30 uur.