icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 september 2019

Opleverfeest | 64 woningen Middelstum

Vorige week berichten we hier, op onze website, al over het afronden van het versterken en verduurzamen van 64 woningen in Middelstum.

Met het afronden van de werkzaamheden in de laatste woningen is het versterkingsproject in Middelstum nu echt afgerond. Voor de bewoners van de woningen is het een ingrijpend project geweest. Alle bewoners hebben inmiddels intrek genomen in hun vernieuwde woning.

 

Het afronden van de werkzaamheden en het opleveren van de woningen is dan ook echt een reden voor een feestje. Samen met de bewoners en alle betrokken partijen hebben wij dit op woensdagmiddag van 28 augustus jongstleden uitgebreid gevierd.

 

Deze versterkte woningen zijn gebouwd volgens het principe Nul-Op-de-Meter en leveren circa 6.000 kWh per jaar op aan zonne-energie. Voor dit deel hoeven de mensen dus geen aanspraak meer te maken op grijze stroom en ontlasten we hiermee het milieu. Daarnaast zijn er duurzame materialen gebruikt die weinig onderhoud behoeven en zorgt de isolerende jas ervoor dat warmte in de winter zoveel mogelijk wordt binnengehouden.

 

Namens Centrum Veilig Wonen en Woningstichting Wierden en Borgen bedanken wij alle bewoners en kijken wij terug op een fijne samenwerking!