icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 oktober 2013

Rottinghuis introduceert WAVE!

Veiligheid: Wie heeft er niet mee te maken? Iedereen komt er mee in aanraking: thuis, op weg naar het werk, op de bouwplaats. Om het veiligheidsbewustzijn verder te vergroten is Rottinghuis in 2012 een veiligheidscampagne gestart onder de naam "Veilig werken, een gezonde aanpak!" De campagne heeft gewerkt. Mensen spreken elkaar op de bouwplaats vaker aan wanneer er onveilige situaties dreigen. We zijn bewuster bezig met veiligheid. Maar zijn we er dan? Hebben we ons doel bereikt?

Nee, zo werkt het niet. We zullen blijvend aandacht besteden aan het onderwerp veiligheid. Vanaf nu gaan we verder met een nieuwe slogan: WAVE: Wees Alert, Veiligheid Eerst.

Om het veiligheidsbewustzijn nog meer nadruk te geven organiseert Rottinghuis op 30 oktober 2013 "De dag van de veiligheid". Op deze dag wordt WAVE, het nieuwe veiligheidsprogramma van VolkerWessels, geïntroduceerd. Alle medewerkers, zowel op de bouwplaatsen als op kantoor, hebben een veiligheidspresentatie gehad, we hebben nieuwe bouwborden opgehangen, er zijn leaflets uitgedeeld met daarop de veiligheidswaarden en veiligheidsregels.

Veiligheid: we zullen er aandacht aan blijven besteden.

WE WERKEN VEILIG OF WE WERKEN NIET!