icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 november 2014

Start bouw 20 huurwoningen Heerenveen

De bouw van 20 Energie-nota-nul huurwoningen is gestart! Deze woningen worden voor een belegger gerealiseerd in Skoatterwald te Heerenveen. Vandaag heeft bij museum Belvédère een symbolische handeling door wethouder Siebe Siebenga plaatsgevonden.

De bouwput is uitgezet en de keten voor ons tweede MorgenWonen project zijn geplaatst. Binnenkort starten de heiwerkzaamheden. Volgens de planning worden vanaf 5 januari de casco's geplaatst en is de verwachting dat de eerste woningen halverwege februari worden opgeleverd. Er wordt vanaf 5 januari iedere dag een woning geplaatst volgens de nieuwe bouwstandaard van VolkerWessels 'MorgenWonen.' Met MorgenWonen duurt het wind- en waterdicht bouwen van een huis op locatie maar één dag. Samen met de unieke, snelle realisatie van de installatietechniek en hoogwaardige afwerking zorgt dat voor een spectaculaire verkorting van de bouwduur van elk project. Binnen 2 weken woonklaar, met vloerbedekking, wandafwerking, ingerichte keuken en badkamer.

 

Wil u meer informatie over dit unieke concept? Kijk dan op de uitgebreide website van MorgenWonen.

 

Heeft u belangstelling voor een huurwoning in Heerenveen? Makelaardij Hoekstra uit Leeuwarden of Thoma Makelaars uit Rijssen informeren u graag over deze huurwoningen.