icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 oktober 2015

Start bouw 51 woningen Helpermaar

Toekomstige bewoners van de nieuwe woonwijk Helpermaar hebben vrijdag 9 oktober samen met wethouder Roeland van der Schaaf van de gemeente Groningen het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van 51 woningen. Onder begeleiding van een spectaculair optreden van een percussieband werden de eerste symbolische palen geslagen.

De woningen komen in deelprojecten Singel, Bosrand en Villa Lumen. Er zijn, diverse woningtypen waaronder zeer fraaie moderne villa’s. Vrijwel alle woningen zijn verkocht.

 

Marcel Schipper, directeur VolkerWessels Vastgoed: “De bruisende binnenstad van Groningen is binnen handbereik terwijl bewoners in de wijk genieten van veel ruimte en rust. Helpermaar verkoopt voor elk wat wils, dat maakt Helpermaar een uniek project.”

Helpermaar is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw van deze woningen wordt uitgevoerd door Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv, onderdeel van VolkerWessels.

Helpermaar

De nieuwe woonwijk Helpermaar is een herontwikkeling van de oude Martini Ziekenhuislocatie in Groningen Zuid. Het is een van de meest gewilde woonlocaties van Groningen vanwege de uitzonderlijk goede ligging ten opzichte van voorzieningen zoals scholen, het centrum, de natuur en de goede ontsluitingswegen. Het totale project bestaat voornamelijk uit grondgebonden woningen van hoogwaardige architectuur in verschillende typen in het hogere prijssegment. De inrichting van de openbare ruimte is van hoog niveau en kenmerkt zich door het vele groen en de diverse waterpartijen.

Helpermaar is wonen in het groen, in de stad.

 

VolkerWessels Vastgoed is momenteel ook gestart met de ontwikkeling van nieuwe projecten in Helpermaar. Binnenkort volgt er meer informatie over onder andere luxe appartementen en riante villa’s.

Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen dan kunt u zich inschrijven bij een van de twee betrokken makelaarskantoren, Schreuder Makelaars en Boekholt & Partners Makelaardij. Ook kunt u kijken op: www.helpermaar.nl.