icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 juni 2020

Treslinglocatie | feestelijke start bouw

3 - 2 - 1 … Tadaaaa! Vanmorgen onthulde een delegatie kinderen, onder begeleiding van wethouder Carine Bloemhoff, het bouwbord van de Treslinglocatie in de Oosterparkwijk van Groningen. En daarmee is de bouw van de vijftig appartementen voor Nijestee én het Integraal Kindcentrum Borgman Oosterpark officieel gestart.

Terwijl er op de bouwplaats gestaag vorderingen worden gemaakt met het draaien van de funderingspalen, stond een klein comité van betrokken stil bij het feit dat we hier nu echt van start zijn gegaan.

 

Normaliter hadden we de startbouw groots en feestelijk gevierd. Met de buren, met alle schoolkinderen en met alle betrokken partijen in de realisatie van deze nieuwbouw. De COVID gooide die plannen alleen even drastisch om.  Met een afvaardiging van de eígenlijk gewenste gastenlijst konden we nu toch bij dit moment stilstaan.

Alle leerlingen die niet op de bouwplaats aanwezig konden zijn, volgden het gebeuren in de klaslokalen via de livestream. Blije en enthousiaste reacties kregen we al direct terug.

 

Wij gaan er in iéder geval voor zorgen dat we hier twee prachtige gebouwen gaan neerzetten. En, we hopen dat we verderop in het jaar nog eens een mooi moment op de bouw kunnen hebben met álle betrokkenen. Feestelijk en veilig.