icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 oktober 2017

Volop bouwactiviteit nieuwbouwproject Houkepoort te Sneek

Er is volop bouwactiviteit bij het nieuwbouwproject Houkepoort in Sneek. De heiwerkzaamheden zijn in de afrondende fase. De heipalen worden opgestort, zodat vanaf aanstaande vrijdag het balkenraster aangebracht kan worden. Bij de eerste serie twee-onder-één-kapwoningen zijn de funderingsbalken gelegd. Daarnaast is de riolering en de koud- en warmwatertoevoer van de eerste tien woningen aangebracht. Over een aantal weken beginnen we met de opbouw van de casco's.

In opdracht van VolkerWessels Vastgoed realiseert Rottinghuis 28 woningen in fase 1A van Houkepoort Sneek. De rijwoningen en twee-onder-kapwoningen, die variëren in prijs van € 245.000,- tot € 390.000,- v.o.n., zijn zeer ruim en aan het water gelegen.

 

Kijk voor meer informatie over het project Houkepoort of het woningaanbod kijk op de projectwebsite. Of neem contact op met Makelaardij Hoekstra in Sneek, via telefoonnummer 0515 - 43 00 06.