HomeProjecten Appingedam | Nieuwbouw kantoor Centrum Veilig Wonen

Appingedam | Nieuwbouw kantoor Centrum Veilig Wonen

Na het winnen van de onderhandse aanbesteding met voorselectie heeft de NAM de realisatie van het semipermanente kantoor voor het Centrum Veilig Wonen aan Rottinghuis gegund. Het Centrum Veilig Wonen is de organisatie die de schadeafwikkeling van aardbevingen zal coördineren voor de NAM.

Rottinghuis heeft dit kantoor gerealiseerd in samenwerking met VolkerWesselsonderneming De Groot Vroomshoop (DGV). Door middel van het modulaire systeem van DGV is dit kantoor in een recordtempo  gebouwd op het Bedrijventerrein Fivelpoort bij Appingedam. Klein Architecten heeft voor ons het ontwerp gemaakt.

Het kantoor is aardbevingsbestendiger gebouwd conform het NEN-Advies van mei 2014. Hiermee is dit een van de eerste kantoren die volgens dit advies is gebouwd.


Dit project bestaat uit een semi-permanent kantoor, parkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 150 medewerkers.

Feiten & cijfers

+