HomeProjecten Appingedam - Nieuwbouw kantoor Centrum Veilig Wonen

Appingedam - Nieuwbouw kantoor Centrum Veilig Wonen

Na het winnen van de onderhandse aanbesteding met voorselectie heeft de NAM de realisatie van het semipermanente kantoor voor het Centrum Veilig Wonen aan Rottinghuis gegund. Het Centrum Veilig Wonen is de organisatie die de schadeafwikkeling van aardbevingen zal coördineren voor de NAM.

Rottinghuis zal dit kantoor realiseren in samenwerking met zusterbedrijf De Groot Vroomshoop (DGV). Door middel van het modulaire systeem van DGV zal dit kantoor in een recordtempo worden gebouwd op het Bedrijventerrein Fivelpoort bij Appingedam. Klein Architecten heeft voor ons het ontwerp gemaakt.

Het kantoor wordt aardbevingsbestendiger gebouwd conform het NEN-Advies van mei 2014. Hiermee is dit een van de eerste kantoren die volgens dit advies wordt gebouwd.


Voor het project gebruiken we een locatie ca. 1 ha wat we zullen bebouwen met een semi-permanent kantoor, parkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 150 medewerkers. De uitvoering is inmiddels gestart en de verwachting is dat de werkzaamheden omstreeks april 2015 zijn afgerond. 

Feiten & cijfers

+