icon-arrow-right
HomeProjecten Realisatie 6 halfvrijstaande woningen te Assen

Realisatie 6 halfvrijstaande woningen te Assen

In het verleden hebben we zes halfvrijstaande woningen aan de Bosrank, in het deelplan Kloosterbos in Assen gerealiseerd. De derde fase, bestaande uit nog eens zes halfvrijstaande woningen is nu geregerealiseerd. Hiermee is het plan van totaal 12 woningen gereed.

 

 

Kloosterbos, een deelwijk van Kloosterveen, is een rustige wijk, rijk aan groen en water, een compleet winkelcentrum met alle stedelijke voorzieningen op steenworp afstand en een aansluiting op de A28. De woningen staan aan een brede laan op ruime kavels van ca. 300 m². Iedere woning heeft een garage met een ruime achterom en voldoende parkeermogelijkheid naast de deur. In kleine details herkennen we de hand van de architect onder andere het verspringende en gemêleerde metselwerk, de zinken dakkapel en het red-cedarhout van de garage. De woningen voldoen aan het nieuwste bouwbesluit en zijn daardoor zeer energiezuinig, op het dak worden zes zonnepanelen bevestigd.


Indeling:
Begane grond: Entree/hal, toilet met fonteintje, trapopgang, L-vormige woonkamer (ca. 29 m²) en een open keuken (ca. 15,6 m²). 
1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers (ca. 7.5, 11 en 16 m²) waarvan één slaapkamer standaard voorzien van dakkapel en een badkamer met een wastafel, douchehoek, toilet en de mogelijkheid voor een ligbad. 
2e verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting. 


De woning is op de 1e verdieping voorzien van drie slaapkamers, de 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, hier kunnen eventueel twee slaapkamers gerealiseerd worden. 

Feiten & cijfers

+