icon-arrow-right
HomeProjecten Engelbert | Ruischerbrug

Engelbert | Ruischerbrug

Bouw 39 woningen in Engelbert en Ruischerbrug

In opdracht van Woonstade Hoogkerk-Noorddijk te Hoogkerk bouwden wij 17 woningen in Ruischerbrug en 22 woningen in Engelbert.

 

Ruischerbrug:

Aan de Woldweg werden in twee blokken totaal zeven levensloopbestendige woningen gebouwd. De woningen zijn zowel geschikt voor ouderen omdat de slaapkamer en douche op de begane grond aanwezig zijn als voor gezinnen aangezien er drie slaapkamers mogelijk zijn.

Aan de Gerststraat werden vier ééngezinswoningen gebouwd en zes woningen aan het Tarweplein. Dit zijn allemaal twee-onder-een-kap woningen.

                                                                        

Engelbert:

Aan de Woldjerspoorweg in Engelbert werden 14 appartementen gebouwd verdeeld over twee woonlagen, voorzien van lift en met de uitstraling van ruime eengezinswoningen. Ook aan de Woldjerspoorweg werden acht levensloopbestendige woningen gebouwd, verdeeld in vier blokken van twee woningen. Ook hier is een slaapkamer en douche op de begane grond aanwezig.

De woningen zijn energiezuinig ontworpen. In de woning werd een zonneboiler en een wtw-installatie aangebracht. Voor het dak, de gevel en de vloer werden hoge isolatiewaarden gerealiseerd. De ontwerpen zijn gemaakt door KAW Architecten en Adviseurs. ‘Mooie woningen voor jong en oud op een unieke locatie!'

 

Feiten & cijfers

+