icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Grijpskerk I Nijmeindertsma

Helemaal thuis in Nijmeindertsma Grijpskerk! In Grijpskerk ontwikkelt Rottinghuis in samenwerking met Notebomers Bouwgroep een prachtig landelijk nieuwbouwplan met ruimte voor 7 vrijstaande woningen en 18 half vrijstaande NOM-woningen.

Ontwikkelaar
Rottinghuis' Aannemingsbedrijf
Omschrijving
18 half-vrijstaande gezinswoningen
Architect
4D-Architecten
Woningconcept VolkerWessels
MorgenWonen Plus
Energie & duurzaamheid
Nul-op-de-meter I all-electric

Ruimte om te wonen zoals jij dat wilt

Uniek aan de half vrijstaande NOM-woningen is de mogelijkheid om deze aan te passen aan het woongemak dat jij zelf voor ogen hebt. Zo is er extra ruimte op de begane grond om in te vullen als werkplek,
kleinschalig bedrijf aan huis, slaapkamer, atelier of speelkamer. Binnen het ontwerp bieden we ruimte om het exterieur op deze manier naar eigen idee in te vullen. Verderop in de brochure
staan we stil bij deze opties. NijMeindertsma betekent duurzaam wonen in een prachtig groene omgeving. Uniek, duurzaam en eigentijds!

 

Nul op de meter

Wij bieden deze woningen standaard aan als nul-op-de-meter woning (NOM). Dit houdt in dat het energieverbruik wordt gecompenseerd door de opgewekte zonne-energie met de PV-panelen op het dak. Deze zonnepanelen leveren voldoende energie om voor een gemiddeld huishouden (Nederlandse norm) het huis te kunnen verwarmen, warm tapwater te leveren en verlichting in huis te gebruiken.
Daarnaast is de woning ontzetten goed geisoleerdv en is de kierdichting optimaal, waardoor er minder warmteverlies optreed. Hierdoor is er minder energie nodig om het warm te houden in huis. 

Ons Nul-op-de-meter-concept  zorgt voor minder warmteverlies, meer comfort en energielasten waar je blij van wordt. Met nul-op-de-meter is je woning klaar voor vandaag en morgen!

FASE 1 IN VERKOOP

Fase 1 is momenteel in verkoop. Dit zijn 8 halfvrijstaande NOM-woningen met een verkoopprijs vanaf € 391.000,- v.o.n. 
Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Of wil je meer informatie? Via de website www.nijmeindertsma.nl lees je meer over de opties en beschikbaarheid. 

Schrijf je in op deze site en ons verkoopteam, Dijkstra Makelaardij uit Zuidhorn en Havinga Makelaars uit Lutjegast nemen contact met je op!