icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
nieuwbouw IKC Borgman Oosterpark & 50 appartementen voor Nijestee

Groningen | Treslinglocatie

In de Oosterparkwijk in Groningen, op de voormalige locatie van het alom bekende Treslinghuis, bouwen we een appartementencomplex met 50 appartementen voor Nijeste én een kindcentrum voor Openbaar Onderwijs Groningen (IKC Borgman Oosterpark). Het kindcentrum wordt het nieuwe onderkomen voor de Siebe Jan Bouwmaschool en de Borgmanschool locatie Vinkenstraat en SKSG Pierewiet. De school bestaat uit drie bouwlagen.   Het complex van Nijestee telt vijftig nieuwe appartementen, ieder met twee slaapkamers en met een oppervlakte van zo’n zeventig vierkante meter. Allemaal sociale woningbouw. Dit gebouw loopt op van vier naar zes bouwlagen langs de Klaprooslaan.

Bouwupdates

Eind mei 2020 zijn we gestart met de grondwerkzaamheden en inrichting van de bouwplaats. Over de voortgang van de bouw geven we hier regelmatig een update.

 

18.06.2020 | feestelijke startbouw "in het klein"

18.06.2020 | DvhN artikel

25.06.2020 | Bij de school wordt de laatste hand gelegd aan het op diepte uitgraven van de fundering. Vandaag zijn, bij de appartementen, de laatste funderingspalen de grond ingegaan.