icon-arrow-right
HomeProjecten Laanvilla's

Laanvilla's

Oldekerk

Binnen eigen ontwikkeling realiseerden wij in het plan Kroonsfeld een ruim opgezette nieuwbouwwijk in Oldekerk, waar in totaal zo'n 140 woningen (PlusWoningen) werden gerealiseerd. Het plan kent een gevarieerd woningaanbod met zowel vrijstaande woningen als bungalows, appartementen en halfvrijstaande woningen.

Wij hebben in overleg met de gemeente zes laanvilla's aan de Ykesloot ontwikkeld en gerealiseerd. De vrij op naam prijzen waren vanaf € 205.500,00.

 

De grote dakoverstekken, het kleurgebruik en de grote raampartij aan de voorzijde van de woningen maken dat de woningen een chique uitstraling hebben. De woningen hebben een inhoud van circa 430 m³. Op de begane grond bevindt zich de entree, keuken en woonkamer. Op de verdieping zijn naast de badkamer drie slaapkamers geprojecteerd. De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken.

 

Om de indelingsvrijheid te bevorderen kon er met verschillende opties een eigen vorm aan de woning worden gegeven. Zo kon de woning aan de achterzijde worden vergroot en kon de tweede verdieping van extra ruimte en daglicht worden voorzien door een dakkapel toe te passen.

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+