HomeProjecten Verbouw Leger des Heils

Verbouw Leger des Heils

Groningen

In opdracht van CWZW Noord te Groningen hebben wij het pand aan Damsterdiep 267 te Groningen verbouwd, dat in gebruik is bij het Leger des Heils.

De werkzaamheden werden gefaseerd uitgevoerd; de eerste verdieping werd eerst verbouwd en daarna de begane grond. Op de eerste verdieping werden diverse vertrekken opgedeeld zodat er meer kantoorruimte ontstond. Dit werd gerealiseerd door het plaatsen van systeemwanden en het aanbrengen van gevelkozijnen en solatubes om het nodige daglicht te verkrijgen in de vertrekken. De werkzaamheden werden uitgevoerd terwijl  het personeel doorwerkte. Het was dus van belang dat de planning en de communicatie goed op elkaar werden afgestemd. Het waren niet alleen onze werkzaamheden waar we rekening mee moesten houden in de planning, maar ook met de werkzaamheden van de schilder.

 

Op de begane grond werden de bestaande werkplaats en de opslagruimtes opgedeeld tot kantoren, spreekkamers, toiletten en een ontvangsthal.

 

De bestaande opslagruimte (garagebox) kreeg nieuwe houten wanden en (gevel-)kozijnen met deuren, zodat hier weer een nieuwe werkplaats en kantoorruimte kon worden gecreëerd.

Feiten & cijfers

+