icon-arrow-right
HomeProjecten Middelstum, Sporthal

Middelstum, Sporthal

In opdracht van Wind Design & Build wordt deze sporthal gerealiseerd aan de Coendersweg te Middelstum in samenwerking met Bouwbedrijf van Dijken. De nieuwe Hippolytushal wordt gerealiseerd voor de Gemeente Loppersum.

 

 

Voetbalvereniging Middelstum, Gymnastiek- en atletiekvereniging M.G.V., Volleybalvereniging Middelstum en Judovereniging Bushido zullen straks gebruik maken van de nieuwe sporthal.

Om de exploitatie zo laag mogelijk te krijgen en om het milieu zo min mogelijk te belasten is ervoor gekozen om extra te investeren in duurzaamheidmaatregelen. De verschillende installaties en voorzieningen zijn uitgekiend samengesteld met een minimaal energiegebruik. Enkele van de duurzame onderdelen zijn: warmtepomp, warmteterugwinsysteem, LEDsportverlichting, oplaadpunt voor elektrische auto’s en zonnepanelen.

 

Behalve een grote sportzaal bevat het complex ook de kleedkamers en een kantine voor de voetbalvereniging en de kleedkamers en kassa van het naastgelegen zwembad en dit alles natuurlijk aardbevingsbestendig. Met alle partners zullen we proberen deze hal voor de start van het nieuwe voetbalseizoen op te leveren.

 

Feiten & cijfers

+