icon-arrow-right
HomeProjecten Onderhoud 143 woningen

Onderhoud 143 woningen

Roden

In opdracht van woningcorporatie Woonborg te Vries zijn wij als bouwteamlid samen met Schildersbedrijf De Graaf BV te Groningen voor de bouwvakvakantie begonnen aan het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan 143 woningen te Roden.

Het project is opgedeeld in drie fases: fase 1 bestaat uit het onderhoud aan 39 woningen, fase 2 omvat 61 woningen en fase 3 telt de laatste 43 woningen.

 

We zijn begonnen met het herstellen van houtrot van kozijnen en goten en het repareren van het voegwerk van de 39 woningen uit de eerste fase. Ook worden de woningen aan de buitenzijde geschilderd.

Binnen in de woningen worden bijna alle kozijnen op de eerste verdieping voorzien van tochtstrippen en het hang- en sluitwerk wordt daar waar nodig aangepast. In deze fase voeren we twee keuken-, één toilet- en vier doucherenovaties uit.

In week 39 starten we met enkele  douche- en keukenrenovaties van fase 2 en we gaan de terrastegels op de balkons vervangen, het lood van de balkons wordt vervangen, daar waar nodig worden voegwerkreparaties uitgevoerd en we maken tuimelramen draaibaar.

 

Fase drie bestaat uit bijna dezelfde werkzaamheden als fase 1 en 2 en hiermee starten we meteen na het afronden van fase 2. Halverwege december zullen we de werkzaamheden afronden.

Feiten & cijfers

+