icon-arrow-right
HomeProjecten Ontzorgen bij aardbevingsschade

Ontzorgen bij aardbevingsschade

In uw woning wilt u zich veilig voelen, daarom adviseren wij u graag in de aanpak van diverse aardbevingsschades. Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv heeft zich gespecialiseerd in aardbevingsschade.

Wij kunnen een offerte opstellen voor het herstellen van de schade aan uw woning, maar we kunnen u ook ontzorgen bij het gehele schadehersteltraject (van de schademelding bij de NAM tot en met het herstel). Ieder schadegeval is uniek en heeft een individuele werkwijze nodig. Graag komen we bij u thuis om de schade te inventariseren en om u te adviseren over de mogelijkheden om de schade te herstellen.

Om alles vlot te laten verlopen hanteren wij een stappenplan:

Stap 1    Schademelding
Via onderstaand formulier kunt u de aardbevingsschade aan uw woning bij ons melden. Nadat we een afspraak hebben gemaakt komen we bij u langs voor een kennismaking en een inventarisatie van de schade aan uw woning. Met het ondertekenen van een machtigingsformulier kunt u ons toestemming geven om de schade aan uw woning te melden bij de NAM en de verdere procedure voor u af te handelen.

Stap 2    Taxatie door schade-expert
In overleg met u wordt een afspraak gemaakt voor de taxatie van uw woning door een schade-expert van de NAM. Samen met de schade-expert gaan wij langs uw woning om de aardbevingsschades in kaart te brengen. De schade-expert stelt vervolgens een taxatierapport op met daarin een overzicht van de aardbevingsschades en aanbevolen herstelmethodes.

Stap 3    Overeenstemming over schade-afhandeling
Zodra wij het taxatierapport van de schade-expert hebben ontvangen beoordelen wij deze op volledigheid en inhoud. Als het rapport volledig is, stellen wij een offerte op voor het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden. Deze offerte wordt naar de NAM verstuurd ter goedkeuring.

Als we het niet eens zijn met het taxatierapport kunnen we, in overleg met u, besluiten om een contra-expertise aan te vragen. Een contra-expertise is een second-opinion over de schades waarover geen overeenstemming is bereikt met de schade-expert. Een contra-expertise wordt vergoed door de NAM.

 

Stap 4    Herstel en afhandeling
Na de goedkeuring van de offerte nemen wij contact met u op voor het plannen van de herstelwerkzaamheden. Na het herstellen van de schade aan uw woning verzorgen wij de verdere (financiële) afhandeling met de NAM. 

 

Contactformulier aardbevingsschade

* Verplichte velden
+