icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Sneek | Houkepoort |28 nieuwbouwwoningen

In opdracht van VolkerWessels Vastgoed realiseert Rottinghuis 28 woningen in fase 1A van Houkepoort Sneek. De rijwoningen en twee-onder-kapwoningen, die variëren in prijs van € 245.000,- tot € 390.000,- v.o.n., zijn zeer ruim en aan het water gelegen.

Over Houkepoort

Wooneiland Houkepoort ligt op één van de meest idyllische plekjes van Sneek. Wonen in Houkepoort is wonen aan het water. De meeste kopers van Houkepoort hebben een zeer sterke binding met het water en genieten dus straks volop van het wooneiland dat de ideale uitvalsbasis is voor de mooiste vaarroutes naar het Sneekermeer. Op het wooneiland komen speelweides en een prachtige binnenhaven. Het groene karakter op het eiland en het water rondom zorgen voor een natuurrijke omgeving waar het goed verblijven is.

Kijk voor meer informatie over het project Houkepoort of het woningaanbod kijk op de projectwebsite. Of neem contact op met Makelaardij Hoekstra in Sneek, via telefoonnummer 0515 - 43 00 06.