icon-arrow-right
HomeProjecten Tjeukemeer | Delfstrahuizen | Watervilla's

Tjeukemeer | Delfstrahuizen | Watervilla's

Op een unieke locatie, direct aan het open water van het Tjeukemeer, ontwikkelt Kontour Vastgoed een plan met exclusieve recreatievilla’s in een waterrijke omgeving. Ongestoord genieten van ruimte, rust en water in combinatie met alle mogelijke watersportactiviteiten. Midden in het hart van het merengebied tussen de Friese meren en de meren rondom Giethoorn in de kop van Overijssel.

In het park Watervilla’s Friese Meren zit u centraal tussen de belangrijkste vaarwegen. Vanaf deze locatie zijn er verschillende vaarroutes over de Friese Meren naar Langweer, Lemmer of bijvoorbeeld Sneek. Daarnaast kan deze locatie als uitvalsbasis dienen voor varen op het IJsselmeer en zelfs naar de Waddeneilanden. Het vaargebied van Overijssel is ook dichtbij: het pittoreske Giethoorn en het natuurrijke Weerribben zijn prima te bereiken over het water. Ook per auto is de locatie uitstekend te bereiken via de A6. Vanaf afslag Sloten is het nog slechts 10 minuten rijden naar de Watervilla’s Friese Meren. Dit project wordt in samenwerking met Rottinghuis gerealiseerd.

Het plan Watervilla’s Friese Meren

Niet alleen is de ligging aan het Tjeukemeer bijzonder. De stedenbouwkundige opzet kenmerkt zich door een royale verkaveling met veel water en ruime kavels. Alle watervilla’s zijn zodanig gesitueerd dat privacy gegarandeerd is. Daarnaast geeft de rietkraag ook een natuurlijke afscheiding. Daarbij is er een fiets- en wandelroute langs het water direct naar het dorp en is het openbare strandje op steenworp afstand. U kunt uiteraard van deze voorzieningen gebruik maken om snel naar het dorp te fietsen of te gaan zwemmen in het Tjeukemeer.

Kontour Vastgoed ontwikkelt in totaal 50 exclusieve watervilla's van hoge kwaliteit direct aan het Tjeukemeer. In de eerste fase worden 23 recreatievilla’s gerealiseerd aan de rand van het project met een geweldige ligging en fantastisch uitzicht. De bouw is in volle gang en in de zomer van 2017 verwachten we fase 1 op te leveren. De verkoop van fase 2 is begonnen.

De Watervilla’s

De onder architectuur gebouwde villa’s, met rieten daken en doorleefde gevelstenen zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De villa’s staan op ruime kavels en zijn zo gesitueerd dat uw privacy en uitzicht zijn gegarandeerd.

 

De vier woningtypes variëren in afmeting en indeling, maar het hoge afwerkingsniveau dat u van Kontour mag verwachten, is voor allemaal gelijk. Elke villa is aan de buitenzijde onder meer voorzien van een fraaie veranda met een vlonder terras met aanlegsteiger en een volledige aangelegde tuin. Aan de binnenzijde zijn de villa's ook compleet afgewerkt met o.a. een fraai inbouwkeuken met inbouwapparatuur, twee tot vier complete luxe badkamers en ruime slaapkamers. Vanzelfsprekend kan alles worden aangepast aan uw persoonlijke woonwensen. De bijzondere ligging en de eindeloze watersportmogelijkheden maken deze luxe watervilla’s tot een waardevaste investering.

 

Alle voorzieningen binnen handbereik!

 

Watervilla’s Friese Meren  ligt op loopafstand van de tweelingdorpen Delfstrahuizen en Echtenerbrug. Deze twee dorpen worden gescheiden door een brede vaart: de Pier Christiaansloot. Alle voorzieningen als supermarkten, de slager, de bakker en gezellige terrasjes liggen op loopafstand in het centrum van Delfstrahuizen/Echtenerbrug. Daarnaast biedt de haven van Delfstrahuizen naast de gezelligheid van de haven ook alle voorzieningen en services die noodzakelijk zijn voor onderhoud van uw eigen boot. 

Verhuurmogelijkheden

Hoewel voor de villa’s geen verhuurverplichting geldt, is er wel de mogelijkheid om uw villa te verhuren via een professionele partij. Naast het BTW-voordeel is het ook aantrekkelijk om verhuurinkomsten te genereren wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw villa. Wij informeren u graag over de verhuurmogelijkheden.


Indien bovenstaande informatie uw belangstelling heeft gewekt, dan komen wij graag met u in gesprek om hier samen verder over te spreken. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag verder over de mogelijkheden en al hetgeen Watervilla’s Friese Meren allemaal te bieden heeft. Dit kan bij u thuis, op locatie in Delfstrahuizen of bij ons op kantoor in Heerenveen. Wanneer u hierover vragen heeft of een afspraak wilt maken, schroom dan niet om ons, ook buiten kantoortijden, te bellen:


Remco de Groot 06 - 57 64 01 27

Feiten & cijfers

+