HomeProjecten Uitbreiding De Dilgt

Uitbreiding De Dilgt

Haren

In opdracht van ZINN te Groningen zijn wij eind juni gestart met de werkzaamheden voor de uitbreiding van kantoorruimte van woonzorgcentrum De Dilgt te Haren en hebben dit in december 2013 opgeleverd.

Het werk bestond uit het realiseren van een eenlaagse kantoorvleugel van totaal 520 m². De constructie is opgebouwd uit boorpalen, waarover een balkenfundering is aangebracht met kanaalplaatvloeren. De bovenbouw bestaat uit een staalconstructie met een stalen dak. De gevels werden gevuld met houtskeletbouwelementen, aluminium kozijnen en de "jas" is een bakstenen gevel.

Ook bouwden we een serre aan het bestaande restaurant/recreatiegedeelte. Deze bestond uit een eenvoudige balkenfundering met daaronder stalen buispalen. De serre werd volledig van aluminium kozijnen opgetrokken.

Feiten & cijfers

+