icon-arrow-right
HomeProjecten Wielen, Heerenveen

Wielen, Heerenveen

Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv heeft in Heerenveen een project van 7 nieuwbouwwoningen aan de Wielen gerealiseerd, naar een ontwerp van 4D Architecten uit Enter.

Het betreft 4 halfvrijstaande woningen, 2 hoekwoningen en 1 tussenwoning. De grondpercelen variëren van circa 325 m² tot 140 m² voor de tussenwoning. 

INDELING:
Begane grond: hal met trapopgang, meterkast en toilet, ruime tuingerichte woonkamer met tuindeur en trapkast, open keukenruimte.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met doucheopstelling, wastafel en mogelijkheid voor 2e toilet.
2e Verdieping: via vaste trap; ruime zolderberging met cv-opstelling, mogelijkheid voor 4e slaapkamer.

Voor alle woningen hadden de kopers keuze uit diverse optiemogelijkheden. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping. De badkamer is voorzien van standaard douche-inrichting met sanitair en tegels. De keuken kan naar eigen keuze worden uitgezocht en zit niet bij de verkoopprijs inbegrepen. Met uitzondering van de tussenwoning hebben alle andere woningen de mogelijkheid voor het bijbouwen van een garage.

De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 111 m² en een inhoud van circa 415 m³. Voor de tussenwoning geldt echter een inhoud van 398 m³.

+