icon-arrow-right
HomeOver onsWerken bij

Wij als werkgever

Rottinghuis biedt werk aan circa 100 medewerkers. Rottinghuis staat bekend als een bedrijf met een moderne, open uitstraling. Persoonlijke ontwikkeling is een van de doelstellingen in ons personeelsbeleid. Wij investeren in opleidingen en trainingen en bieden daarbij professionele externe of interne begeleiding.

 

ESF duurzame inzetbaarheid personeel bouwbedrijf Rottinghuis

Duurzame inzetbaarheid

Mensen maken het werk! En onze mensen moeten het werk kunnen blijven maken in de toekomst. Ons grootste kapitaal zijn onze medewerkers; zij vormen de kern van ons bedrijf. Binnen ons bedrijf willen we zoveel mogelijk rekening houden met de specifieke omstandigheden en wensen in de verschillende fasen van het leven en de loopbaan van onze mensen, jong en oud. Duurzaam inzetbaar zijn en blijven, zijn belangrijke speerpunten in ons personeelsbeleid. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, veiligheid en vitaliteit hebben een prominente rol. Wij geven onze medewerkers de ruimte om hun vaardigheden, talenten en vakmanschap te ontwikkelen en stimuleren we hen om eigen initiatief te ontplooien, zodat ze beter kunnen inspelen op de aanpassingen in hun takenpakket, verandering van loopbaan en ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Erkend leerbedrijf

Rottinghuis is een door Volandis erkend leerbedrijf. Als erkend leerbedrijf biedt Rottinghuis de mogelijkheid om vakman-timmerman te worden. Wij verzorgen het praktijkgedeelte in het kader van het leerlingstelsel. Belangstellenden moeten zich inschrijven bij het SSPB Praktijkcentrum Bouw in Sappemeer of bij Bouwmensen te Leeuwarden.

Stage

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om voor je studie ervaring op te doen? Volg je een MBO- of HBO-opleiding Bouwkunde, dan bieden wij je de mogelijkheid een stage of afstudeerstage te lopen op een van onze projecten. Wij geven jou daarbij de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van je eigen kwaliteiten. Daarmee creëer je kansen voor jezelf en onze organisatie.

+