icon-arrow-right
HomeOver onsWerken bijStage | Leerwerkplek

Bij ons BEPAAL JIJ.

BOUWEN. HET MOOISTE WERK DAT ER IS. MET EEN TASTBAAR RESULTAAT, TOT IN LENGTE VAN DAGEN. WIJ BRENGEN JOU HET VAK MET LIEFDE BIJ. OF JE NOU WILT TIMMEREN, CALCULEREN, BIM-TEKENEN, KALENDEREN, INKOPEN, PLANNEN, ONTWIKKELEN, BETONSTORTEN OF LEIDINGGEVEN : JÍJ BEPAALT. WANT JIJ BENT ONZE TOEKOMST.

Weike | bij ons bepaal jij

Stage | Leerwerkplek

Rottinghuis biedt prachtige stageplaatsen en leerwerkplekken aan.
Voor de opleidingen MBO/HBO bouwkunde en (technische) bedrijfskunde, maar ook op het secretariaat of voor (vastgoedgerelateerde) afstudeeronderzoeken kun je bij ons een interessante plek vinden.

 

We vinden het mooi om ons vak door te geven en vinden bovendien dat we van de stagiairs zelf ook iedere keer weer veel leren!

 

Kortom: ben je op zoek naar een stage- of leerwerkplek?

Vertel ons wat je wilt en we kijken met je of daarvoor ruimte is.

Erkend leerbedrijf

Rottinghuis is een door S-BB en Volandis Erkend leerbedrijf. Op onze bouwplaatsen worden leerlingen opgeleid tot het niveau van allround vakmannen/vakvrouwen met ieder hun eigen specialisatie, waardoor ze breed inzetbaar zijn en een goede toekomst tegemoet gaan. Onze ervaren leermeesters begeleiden continu een aantal leerlingen.

 

Wij verzorgen het praktijkgedeelte in het kader van het leerlingstelsel. Belangstellenden moeten zich inschrijven bij het SSPB Praktijkcentrum Bouw in Sappemeer of bij Bouwmensen FNZ in Leeuwarden.

Klaas vertelt over zijn leerwerkplek

+