icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bewuste bouwers

Rottinghuis is zich bewust van de gevolgen van haar activiteiten voor de omgeving waarin zij bouwprojecten realiseert. Om hiermee goed om te gaan hebben wij ons aangemeld bij Stichting Bewuste Bouwers.  

Bewuste Bouwers

Waar staat Bewuste Bouwers voor?

Stichting Bewuste Bouwers is een onafhankelijke stichting voor iedereen die in zijn omgeving te maken krijgt met bouwactiviteiten, zowel bouwer als omwonende. Bewuste Bouwers streeft naar verbetering van het imago van de bouwsector. Dat doet zij door het stimuleren en bevorderen van goede en transparante communicatie tussen bouwlocaties en de directe omgeving.

BewusteBouwers

Waarom kiest Rottinghuis voor Bewuste Bouwers?

Omdat we vaak in een dichtbebouwd gebied werken is het van belang dat we zoveel mogelijk rekening houden met de buurt en de omgeving. De stichting heeft hiervoor een gedragscode opgesteld, waaraan wij ons als Rottinghuis moeten houden willen we ons Bewuste Bouwer noemen.

 

De gedragscode bestaat uit vijf hoofdpijlers, te weten: Verzorgd, Milieu, Sociaal, Bewust en Veilig. Door ons aan de pijlers te houden en hier bewust mee om te gaan kunnen onze bouwplaatsen de visitekaartjes van Rottinghuis zijn en mogen we ons bewuste bouwer noemen!