icon-arrow-right
HomeOver ons

Wie zijn wij?

RAB I 90 jaar thumbnail.png
Rottinghuis I 90 jaar

Bedrijfsprofiel

Rottinghuis is sinds 1931 als aannemingsbedrijf gevestigd in de Stad Groningen en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend allround bouwbedrijf, dat opereert in het noorden van ons land. Rottinghuis maakt deel uit van de Koninklijke VolkerWessels.

 

We zijn actief in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering en bouwservice en onderhoud. In eigen beheer ontwikkelen we woningbouw- en commercieel vastgoedprojecten.
Het grootste deel van onze projecten realiseren we in bouwteamverband.

 

Kleinschalige nieuw- en verbouw, geriefsverbeteringen, onderhoudsprojecten en 24-uurs service voeren wij uit vanuit onze vestiging aan het Eemskanaal te Groningen. De afdeling Bouwservice en Onderhoud opereert vanuit een modern en goed geoutilleerd bedrijfsgebouw met materiaalopslag en timmerwerkplaats.

Missie

We hebben aandacht voor medewerkers, klanten, omgeving, kwaliteit hoog in het vaandel staan.
We hebben daarom een missie geformuleerd, waarin we dat uitdragen. U kunt ons daarop aanspreken.

 

We willen ons voortbestaan zekerstellen door op maatschappelijk verantwoorde wijze en met voldoende rendement de vraag van klanten om te zetten in kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Onze medewerkers en onze klanten moeten trots kunnen zijn op de prestaties van ons bedrijf. We willen voldoening ervaren voor onze bijdrage aan het behoud van bestaand en de realisatie van nieuw vastgoed, met respect voor mens en omgeving.

De talenten van onze medewerkers willen we zo ontplooien en inzetten dat, mede daardoor, de reputatie van het bedrijf als kwaliteitsbouwer hoog wordt gehouden. We besteden voortdurend aandacht aan aspecten als menselijkheid, openheid en zorgvuldigheid in de interne en externe communicatie.

Onze klanten en onze medewerkers moeten bouwen met Rottinghuis als een bijzondere en plezierige belevenis ervaren.

Liever in het Grunnings? Klik dan hier!

+