icon-arrow-right
HomeOver ons

Wie zijn wij?

Hereplein

Bedrijfsprofiel

Rottinghuis is sinds 1931 als aannemingsbedrijf gevestigd in Groningen. Het bedrijf heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een toonaangevend allround bouwbedrijf, dat opereert in het noorden van ons land. Rottinghuis maakt deel uit van Koninklijke VolkerWessels.

 

Rottinghuis is actief in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering en bouwservice en onderhoud. In eigen beheer ontwikkelt Rottinghuis woningbouw- en commercieel vastgoedprojecten in uitbreidingsplannen en herstructureringsgebieden. Het grootste deel van alle bouwprojecten wordt in bouwteamverband gerealiseerd.

 

Kleinschalige nieuw- en verbouw, geriefsverbeteringen, onderhoudsprojecten en 24-uurs service voeren wij uit vanuit onze vestiging aan het Eemskanaal te Groningen. De afdeling Bouwservice en Onderhoud opereert vanuit een modern en goed geoutilleerd bedrijfsgebouw met materiaalopslag en timmerwerkplaats.

Missie

Rottinghuis heeft aandacht voor medewerkers, klanten, omgeving, kwaliteit hoog in het vaandel staan. We hebben daarom een missie geformuleerd, waarin we dat uitdragen. U kunt ons daarop aanspreken.

 

Rottinghuis wil zijn voortbestaan zeker stellen door op maatschappelijk verantwoorde wijze en met voldoende rendement de vraag van klanten om te zetten in kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Onze medewerkers en onze klanten moeten trots kunnen zijn op de prestaties van ons bedrijf.

Rottinghuis wil met respect voor mens en omgeving voldoening ervaren voor zijn bijdrage aan het behoud van bestaand en de realisatie van nieuw vastgoed.

Rottinghuis wil de talenten van zijn medewerkers zo ontplooien en inzetten dat mede daardoor de reputatie van het bedrijf als kwaliteitsbouwer hoog wordt gehouden.

Rottinghuis zal voortdurend veel aandacht besteden aan aspecten als menselijkheid, openheid en zorgvuldigheid in de interne en externe communicatie.

Onze klanten en onze medewerkers moeten bouwen met Rottinghuis als een bijzondere en plezierige belevenis ervaren.

+