icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Teamwork

Bouwen is teamwork. Want elke opgave vraagt om verschillende disciplines en vakkennis. Bij Rottinghuis werken we vanuit een teamgerichte aanpak. Zo leggen we voor elke opgave de focus op optimale samenwerking. Het delen van kennis en ervaring en vooral elkaar verder helpen is daarbij key. Samen bouwen en het beste resultaat neerzetten is het doel!

Projectteams

Voor elke opgave, of het nu nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud betreft, hebben wij specialisten in huis. Zo stellen we voor elke opgave een team samen dat in staat is om deze opgave binnen de gestelde kaders te realiseren. Daarbij komen vakkennis, ervaring en ambitie kijken. Maar ook aan 'soft-skills' zoals het vermogen om samen te werken, empatisch vermogen en verantwoordelijkheids gevoel hechten we waarde. 
Want een proffesionele en prettige samenwerking komt de kwaliteit van ons proces en project te goede. We zoeken de uitdaging met elkaar op, maar houden ruimte en respect voor elkaars visie. 

Elk team werkt intensief samen. Ondersteund door onze digitale tools kunnen wij zo bouwopgaves van A-Z managen waarbij grip op budget, kwaliteit en planning centraal staan.