icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woningbouw

Woningen om heerlijk in te leven! Comfortabel, betaalbaar en energiezuinig. Dat is waar wij goed in zijn! Wij bouwen in opdracht van woningcorporaties, beleggers of vastgoedontwikkelaars. Voor elke woonwens bieden wij een oplossing.

Iedereen een thuis met MorgenWonen

Betaalbaarheid en energie zijn thema's waar wij met onze woonvariaties een antwoord op geven. Bijvoorbeeld met MorgenWonen, de fabriekswoning ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek. Met ontzettend veel variatie in gebruikersoppervlak, beukmaat en afwerkingsniveau bieden wij met MorgenWonen Puur en MorgenWonen Hout een pasklare oplossing voor de huidige huisvestingsvraagstukken. Voor zowel woningcorporaties, investeerders als de bewoners zeer rendabel; de woningen zijn gasloos en zelfs in een nul-op-de-meter variant leverbaar. 

MorgenWonen is een product van VolkerWessels. Wilt u meer weten over deze oplossing? Kijk dan ook eens op www.morgenwonen.nl of neem contact met ons op. 

Bouwpartner voor uw ontwikkeling

Zoekt u een ontwikkelend bouwpartner voor uw woningbouwopgave? Wij staan klaar om onze expertise te delen in het voorbereidingstraject. Met onze kennis van bouw- en uitvoeringstechnieken zorgen we voor haalbare en rendabele oplossingen. Of het nu gaat om seriematige oplossingen, twee-onder-eenkap-, geschakelde woningen, vrijstaande woningen of appartementen wij hebben de juiste know-how in huis!

Fotocredits: Team Communicatie, Ronnie Zeemering, Roel van der Helm