icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Integriteit

Huisregels

Rottinghuis wil zich positief onderscheiden in de markt. Rottinghuis wil gezien worden en bekend staan als vriendelijk, correct, betrouwbaar, integer en eerlijk. Daarom houden alle medewerkers het beeld in stand van een bedrijf dat hoge normen en waarden hanteert. Dit komt onder andere tot uiting in onze huisregels en de gedragscode.

Gedragscode

Als werkmaatschappij van VolkerWessels hanteren wij de gedragsnormen die zijn vastgelegd in een gedragscode. De gedragscode is afgestemd op de gedragscode van het Algemeen Verbond Bouwbedrijf.

 

Gedragscode en medewerker

Elke medewerker krijgt deze gedragscode bij indiensttreding uitgereikt. De code is bedoeld om een praktische rol te spelen bij de dagelijkse bedrijfsvoering, waarbij ieder van ons deze regels naar letter en geest naleeft.