icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bij ons bepaal jij!

Bouwen. Het mooiste werk dat er is. Met een tastbaar resultaat, tot in lengte van dagen. Wij brengen jou het vak met liefde bij. Of je nou wilt timmeren, calculeren, BIM-tekenen, kalenderen, inkopen, plannen, ontwikkelingen, betonstorten of leidinggeven. Jij bepaalt! Want jij bent onze toekomst!

Weike | bij ons bepaal jij

Stage | Leerwerkplek

Rottinghuis biedt prachtige stageplaatsen en leerwerkplekken aan.
Voor de opleidingen MBO/HBO bouwkunde en (technische) bedrijfskunde, maar ook op het secretariaat of voor (vastgoedgerelateerde) afstudeeronderzoeken kun je bij ons een interessante plek vinden.

We vinden het mooi om ons vak door te geven en vinden bovendien dat we van de stagiairs zelf ook iedere keer weer veel leren!

Kortom: ben je op zoek naar een stage- of leerwerkplek?

Vertel ons wat je wilt en we kijken met je of daarvoor ruimte is.

Erkend leerbedrijf

Rottinghuis is een door S-BB en Volandis Erkend leerbedrijf. Op onze bouwplaatsen worden leerlingen opgeleid tot het niveau van allround vakmannen/vakvrouwen met ieder hun eigen specialisatie, waardoor ze breed inzetbaar zijn en een goede toekomst tegemoet gaan. Onze ervaren leermeesters begeleiden continu een aantal leerlingen.

 

Wij verzorgen het praktijkgedeelte in het kader van het leerlingstelsel. Belangstellenden moeten zich inschrijven bij het SSPB Praktijkcentrum Bouw in Sappemeer of bij Bouwmensen FNZ in Leeuwarden.

Klaas vertelt over zijn leerwerkplek

3D-printen van je bouwproject

Onze stagiairs Roel en Wouter liepen hun stage op onze BIM-afdeling.

Ze hadden wel een hele toffe klus: zij hebben zelf hun BIM-model van ons project aan de Grote Markt in Groningen 3D geprint. Na duizend uur printtijd was het in elkaar zetten van de onderdelen een kroon op hun werk; het resultaat mag er dan ook zijn! Een miniatuur WestCord Markethotel, schaal 1:100 (300x350x250mm).