icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Projectontwikkeling

Rottinghuis is een ontwikkelende bouwer. Dat we ontwikkelen én bouwen biedt veel voordelen. Door onze kennis van zowel ontwikkelen als bouwen kan het plan al in de ontwikkelingsfase getoetst worden aan de bouwpraktijk. Zo kunnen we projecten beoordelen op hun haalbaarheid. Desgewenst nemen we de financiering en de verkoop ook voor onze rekening.

Expertise 
Binnen ons bedrijf werken we met een team projectontwikkelaars die hun sporen in de markt verdient hebben. Zij weten precies wat nodig is om een commercieel kansrijk plan in de markt te zetten. Daarbij ligt onze focus op conceptmatige oplossingen voor wonen. Toekomstbestendigheid, duurzaamheid en schaalbaarheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. 

Wonen als basisbehoefte 
Vanuit deze conceptmatige aanpak bieden we een productlijn die specifiek past binnen de huidige huistvestingsopgave waar woningcorporaties en sociale verhuurders behoefte aan hebben. Onder het merk MorgenWonen biedt ook Rottinghuis oplossingen voor betaalbaar en comfortabel wonen. Of het nu om grondgebonden rijwoningen gaat, of appartementen met MorgenWonen is er altijd een product dat past. Voor meer informatie over MorgenWonen klikt u hier. 

Maatwerk
Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring hebben we veel bijzondere woonwensen werkelijkheid laten worden. Met onze maatwerk ontwikkelingen, seriematig of exclusief, krijgt elk nieuwbouwplan de aandacht die het verdient. Nieuwsgierig naar de projecten die we ontwikkelen en realiseren? Kijk dan hier eens.

Recreatief vastgoed
Investeren in genieten! Dat is wat we met de ontwikkeling van recreatief vastgoed doen. Binnen ons bedrijf is er  veel ervaring met het (mede)ontwikkelen en engineeren van projecten voor recreatief vastgoed. Binnen VolkerWessels zijn hier een aantal specialisten waar we veel mee samenwerken om rendabele oplossingen te realiseren die perfect aansluiten bij de beleving en wensen die recreatief vastgoed vandaag de dag nodig zijn. 

Of het nu om commercieel vastgoed, om woningbouw of een combinatie daarvan gaat, wij verkennen graag de mogelijkheden met u.