icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Hoogkerk | Kerkstraat

Rottinghuis ontwikkelde en realiseerde 4 ruime twee-onder-een-kappers met een flinke kavel èn uitzicht aan de Kerkstraat in Hoogkerk, aan de westkant van de Stad Groningen.

Ontwikkeling
Rottinghuis' Aannemingsbedrijf
Realisatie
Rottinghuis' Aannemingsbedrijf
Architect
4D-Architecten
Omschrijving
4 half-vrijstaande gezinswoningen
Periode
april 2015 - december 2015
Woningconcept VolkerWessels
MorgenWonen Plus

Weiland en Stad in de achtertuin

De bestaande lintbebouwing aan de Kerkstraat - die door de groene weilanden aan de westkant van de Stad loopt - maken we af door vier twee-onder-een-kappers toe te voegen op de (nu nog) open plek waarop wordt geparkeerd. Een forse woning, compleet met garage, twee parkeerplekken per woning op eigen perceel en perceelsoppervlakten van 280-450 m². Ruimte alom, en dan ook nog eens voorzien van een prachtig uitzicht vanuit de tuin.

MorgenWonen Plus 

Met MorgenWonen Plus biedt Rottinghuis een oplossing om vanuit een prachtige ruime basis woning, met een solide en duurzaam beton casco, een gezinswoning met een heel eigen uitstraling te realiseren. Hierbij is het voor de bewoners mogelijk om te kiezen uit tal van opties om het helemaal hun eigen woning te laten worden. Het zijn duurzame woningen, voorzien van goede thermische isolatie en uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. 
Daarbij richten wij ons ook op optimale aansluiting op de omgeving qua architectuur; zoals hier in Hoogkerk zeer goed gelukt is.