icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
JP Santeeweg Nietap

Nietap | In de bocht

In het Drentse dorp Nietap ontwikkelden en realiseerden wij 11 grondgebonden gezinswoningen. De woningen gebouwd volgens het MorgenWonen Plus concept, één van de woningconcept uit de woningvariaties van VolkerWessels.

Ontwikkeling
Rottinghuis' Aannemingsbedrijf
Realisatie
Rottinghuis' Aannemingsbedrijf
Architect
4D-Architecten
Omschrijving
11 grondgebonden woningen
Periode
december 2017 - juli 2018
Woningconcept VolkerWessels
MorgenWonen Plus

Tussen centrum en groen wonen

In de bocht van de J.P. Santeeweg in het drentse dorp Nietap ontwikkelden en realiseerden wij een bijzonder, kleinschalig, project.
De J.P. Santeeweg is de doorgaande weg die het dorp Nietap met Leek verbindt. Aan de noordzijde van deze straat ligt, ter hoogte van de kruising met de Natuurschoonweg, de locatie waar elf woningen zijn gerealiseerd, op loopafstand van veel centrumvoorzieningen. Vier twee-onder-één-kappers en een blok met drie rijwoningen volgen de herkenbare bocht in de J.P. Santeeweg en een blok met vier rijwoningen oriënteert zich met de voorkanten op de bossen op de achterliggende Thedemaborglocatie en de geplande toekomstige nieuwbouw hierachter.

MorgenWonen Plus

Met MorgenWonen Plus biedt Rottinghuis een oplossing om vanuit een prachtige ruime basis woning, met een solide en duurzaam beton casco, een gezinswoning met een heel eigen uitstraling te realiseren. Hierbij is het voor de bewoners mogelijk om te kiezen uit tal van opties om het helemaal hun eigen woning te laten worden. Het zijn duurzame woningen, voorzien van goede thermische isolatie en uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. 
Daarbij richten wij ons ook op optimale aansluiting op de omgeving qua architectuur; zoals hier in Nietap zeer goed gelukt is.