icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 september 2020

Bewuste Bouwers audit

Het is het vermelden wel waard dat we een 8 scoorden bij de audit van Bewuste Bouwers op een van de meest binnenstedelijke plekken waar maar kan worden gebouwd. En dat deden we begin deze maand, aan de Grote Markt, op onze bouwplaats van de Revitalisering van het Stadhuis.

De auditor was zeer te spreken over de bouwplaats en hoe het team zich bekommert over de uitstraling naar de omgeving toe. Het project is door de auditor beoordeeld met een 8; op alle vijf de pijlers van Bewuste Bouwers heeft het project daarmee ruim boven de norm heeft gepresteerd. Een Bewuste Bouwer laat zien dat er - naast het feitelijke bouwen - ook aandacht is voor de omgeving, de veiligheid, de bouwplaatsmedewerkers, het milieu en de verzorgdheid.

 

Samenvattende waardering van de auditor:

Het is Rottinghuis' Aannemingsbedrijf bv gelukt om een projectafzetting en bouwplaatsinrichting te maken, waar de omgeving geen aanstoot aan ondervindt. Het nodigt de voorbijgangers uit om stil te staan bij de informatie die te zien en te lezen is en geeft de indruk dat de daadwerkelijke werkzaamheden niet eens opgemerkt worden.
Goed is het overleg en de samenwerking met het achterliggende restaurant er is een passende oplossing gevonden om de zichtbaarheid zo groot mogelijk te houden. Mooi om te zien dat de stad Groningen een nieuwe ambtelijke werkomgeving in een gedegen oud jasje met veel historie terugkrijgt. Dankzeggend zeggen voor de hartelijke ontvangst en de openheid van zaken.

 

Prachtig, dat de trots ervan afstraalt.

bewuste bouwers logo met vaantje