icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 februari 2022

Bouwen aan je toekomst

Bij Rottinghuis bouwen we aan de toekomst. Dat is precies wat Vanhulley in Groningen ook doet; zij geven op een creatieve manier een tweede leven aan oude kleding en andere textielproducten. Daarvan maakt een divers team met toegewijde vrouwen bijzondere producten, zoals hun bekende boxershorts. Bij Vanhulley krijgen deze vrouwen een kans om zich te ontplooien en aan hun eigen duurzame toekomst te bouwen. 

Van Hulley laptophoes.jpeg

Voor Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf is Vanhulley aan de slag gegaan met onze oude werkkleding (truien, shirts, broeken en jassen), bouwbanners en vlaggen. En het resultaat? Een verrassende collectie met items als sporttassen, laptophoezen, shoppers, maar ook schorten en zelfs babykleding!

Vandaag mochten we deze items in ontvangstnemen. Jolijn Creutzberg en Ella van der Heide namens Vanhulley overhandigden Bertil Poelman en Arjan Moes van Rottinghuis deze bijzondere collectie. Alles met toewijding en liefde gemaakt. Stuk voor stuk collectorsitems welke wij met trots zullen delen met onze relaties.

#delenisvermenigvuldigen #socialimpact #duurzaam #circulair #refurbished #collectorsitems