icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 mei 2021

Engelse Park | Strik om fase 2

"Het woningbouwproject Engelse Park nadert zijn voltooiing. Ondanks Covid-19 is er hard gewerkt om de oplevering van de woningen voor elkaar te krijgen. Engelse Park is een gezamenlijk project van VolkerWessels Vastgoed, Ballast Nedam, Rottinghuis en Friso Bouw. Vandaag kregen nieuwe bewoners de sleutel op symbolische wijze overhandigd door wethouder Roeland van der Schaaf.

Het Engelse Park ligt direct ten zuidoosten van het Sterrebos in het zuidelijk stadsdeel van Groningen. Het project bestaat uit 95 woningen verdeeld over drie bouwfasen. De woningen van de eerste fase zijn eind 2020 opgeleverd en nu krijgen de bewoners van de tweede fase hun sleutels. In de loop van 2021 wordt de derde en laatste fase opgeleverd.

 

Wethouder Van der Schaaf: 'Er worden momenteel op heel veel plekken woningen gebouwd in Groningen. De stad heeft ze hard nodig. De huizen in het Engelse Park dragen daar op hun eigen wijze aan bij. Het is een even geslaagde als duurzame samenwerking die als project midden in de stad navolging verdient.' "

 

*bron: vwvastgoed.nl