icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 december 2021

Waardering gebiedsaanpak

8 Maanden geleden startten de vakmensen van onze afdeling B&O in Lellens met een gebiedsaanpak waarbij 20 woningen versterkt worden. 

Deze versterkingsopgave voeren wij uit in opdracht van Bedrijfsbureau BI. De bewoners worden tijdens het hele versterkingstraject van hun woning meegenomen en ondersteund. Dit zijn intensieve trajecten, met veel afstemming en aandacht vanuit ons team. Ook voor de bewoners is dit een spannende periode, waarbij na veel onzekerheid eindelijk een veilig thuis in het vooruitzicht komt.

De bewoners van deze boerderij hebben ons, om te vieren dat het dak er weer op zit, verrast met een traktatie en een geweldige blijk van waardering! Wij voelen ons vereerd met deze waardering voor de inzet van onze vakmannen en -vrouwen!